Dakwerken Jurgen Wuytens V

Dakwerken

Je hellende of platte dak in optimale staat

Opdat je hellende of platte dak in optimale staat zou verkeren, is een samenwerking met Dakwerken Jurgen Wuytens een goede keuze.

 

Wij kunnen zowel daken van nul opbouwen als bestaande dakconstructies renoveren. Vooraf zitten we met je samen om je ideeën te overlopen, al dan niet in samenspraak met je architect.

 

De taken die we vervolgens op ons nemen, zijn:

Bovenstaande lijst toont duidelijk aan dat onze firma erg veelzijdig is. Tijdens de werken is het dus niet nodig om meerdere aannemers in te schakelen – handig toch? Laat het ons zeker weten als je je hellende of platte dak aan ons wil toevertrouwen.

Ga voor een dakgoot uit zink of koper

Een solide dakgoot of afvoerpijp is een essentieel onderdeel van je dak. Regenwater kan er namelijk vlot door afvloeien, waardoor de kans op vochtproblemen erg klein is. Bij ons heb je de keuze uit zink of koper als bekleding. We zetten de kenmerken van elk materiaal hieronder voor je op een rij:

dakgoot zink

Zink

dakgoot koper

Koper

Na afloop zal je hellende of platte dak niet alleen een functioneel, maar evengoed een esthetisch geheel zijn. We stemmen je dakgoten dan ook naadloos af op de stijl van je pand. Aarzel niet om ons te contacteren als je een concrete prijs voor je zink- of koperwerken wil ontvangen.

Je hellende of platte dak laten aanpakken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Navigatie

Onze gegevens