Dakwerken Jurgen Wuytens V

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen? Geen probleem!

Asbest verwijderen? Dat is voor Dakwerken Jurgen Wuytens geen enkel probleem. Onder meer uit dakplaten en -pannen halen we die giftige stof enerzijds met een eenvoudige handeling voorzichtig weg.

Anderzijds kunnen we ruimtes met asbesthoudende materialen hermetisch afsluiten door ze in quarantaine te plaatsen. We dragen dan een aangepast zuurstofmasker en halen asbest weg uit o.a. vloerbekleding en gipswanden. Om de veiligheid te garanderen, mogen er trouwens geen andere aannemers op de werf aanwezig zijn.

Dakwerken asbest
Dakwerken hellend dak

Een derde manier om asbest te verwijderen, is met behulp van couveusezakken. We wikkelen de asbesthoudende producten in afgesloten zakken en sluiten de getroffen ruimte deels af. Dat doen we bijvoorbeeld bij isolatiematerialen en gips rondom sanitaire leidingen. We garanderen daarbij steeds de veiligheid van mens en milieu.

Dakwerken hellend dak

Inclusief asbestinventarisplan & risicoanalyse

Om onszelf te beschermen, dragen we gespecialiseerde pakken en maskers. De asbesthoudende materialen voeren we weg in daarvoor aangepaste zakken. We maken ook steeds een asbestinventarisplan op.

 

Als we eenvoudige handelingen stellen, werken we een asbestverwerkingsplan uit. Bij de demontage voorzien we dan weer een risicoanalyse.

Alle administratie in orde gebracht

Nadat we het asbest uit je pand verwijderd hebben, dien je onze tussenkomst aan de juiste instanties te melden. Wij helpen je graag die administratie te regelen.

 

Eén ding staat vast: je zal achteraf weer opgelucht kunnen ademhalen in een asbestvrije omgeving. Maak vandaag nog een afspraak als je asbest uit je dak wil laten verwijderen.

Dakwerken asbest
Dakwerken

Asbest laten verwijderen?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Navigatie

Onze gegevens